top of page

Steen & composiet

Laat u verleiden door ons vakmanschap ...

Steen en composiet hebben hun specifieke eigenschappen zoals samenstelling, tekening, adering en bewerking. 

Uiterst belangrijk dat deze op de juiste manier worden verwerkt en geplaatst, volgens het aloude  principe van 'de regels der kunst'.

 

Stone Quality beheerst deze werkwijze, doorspekt met een doorgedreven passie voor deze producten. Ervaring en perfectionisme staan garant voor verzorgd werk met de best geselecteerde materialen... De vakbekwaamheid alsook de nodige diploma’s van meester-marmerbewerker zorgen voor absoluut vakmanschap in dit domein. Welke moeilijkheidsgraad het ook moge zijn!

Natuursteen & Composiet
Badkamer renovatie

Badkamer renovatie van A tot Z

Wij geven garantie op een supersnelle deadline ! 

Het belang van snel en kordaat werk dient niet gezegd... Uw badkamer dient zo snel mogelijk terug operationeel te zijn voor dagelijks gebruik. Wij staan voor een professionele aanpak, efficient georganiseerd, zonder enige afbreuk van de kwaliteit.

Gegarandeerd worden de meeste badkamers operationeel en afgewerkt binnen een termijn van 14 dagen, vanaf de afbraak tot ingebruikneming. Wij zorgen voor het plan, de uitbraak, de heropbouw , alle technieken electro en sanitair en het  klaarzetten van alle wanden voor de schilder. 

Eén totaalprijs, één deadline, één contactpersoon !

Verbouwingen

Interieur inrichting

Snel en zorgeloos aan een vastgestelde prijs!

Bij inrichting en verbouwingen zorgen prijsafwijkingen, vertragingen en slechte afwerkingen vaak voor veel ongenoegen bij de bouwheer.

Stone Quality biedt u het volledige pakket van ontwerp tot afwerking aan binnen één totaalprijs. We regelen voor u het kluwen van aannemers, architecten, leveringstermijnen, vergunningen, planning, werf opvolging, materiaalkeuzes , ...

U krijgt een gedetailleerde offerte met één totaalprijs en een duidelijke deadline. U weet dus op voorhand en met zekerheid hoeveel het u kost en hoe snel de werken zullen uitgevoerd worden. De zaakvoerder is uw enige aanspreekpunt. De opeenvolging van de werken wordt 100% gegarandeerd.

Nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Uitmuntende ligging - Hoge afwerking - licht en ruimte

Veel mensen kijken uit naar de aanschaf van een onroerend goed. Een aankoop voor eigen bewoning, een belegging of voor uw oude dag. De aankoop van onroerend goed blijft altijd een goede investering, zeker in het huidige klimaat.

Stone Quality biedt u hiervoor de juiste producten aan. Onze realisaties zijn altijd uiterst charmant en verzorgd. Er wordt geopteerd voor kleine residenties en huizencomplexen. Dit laat Stone Quality toe te focussen op een uiterst verzorgde kwaliteit, en een rechtstreeks contact met de kopers te behouden.

Er wordt snel en duurzaam gebouwd, doorspekt met een royale portie kwaliteit en afwerkingsgraad!

Bij Stone Quality is de standaardafwerking reeds voorzien van de beste materialen!