Verbouwingen

Zorgeloos - Snelle vooruitgang - Afgesproken totaalprijs - Vastgestelde deadline - Hoge afwerkingsgraad

Snel en zorgeloos verbouwen aan een vastgestelde prijs

Veel mensen starten zeer enthousiast aan de verbouwing van hun woning.

Budgettaire verschillen, enorme vertragingen van de werf alsook slechte afwerkingen als eindresultaat zijn vaak de redenen tot een mateloos ongenoegen bij de bouwheer.

U kan deze problemen echter vermijden door met Stone Quality in zee te gaan.

Stone Quality biedt u het volledige verbouwingspakket van A-Z aan, tot en met tuinaanleg en omgevingswerken indien nodig. Zij is dagelijks actief is in de bouwsector en biedt u het volledige pakket aan met eigen aannemers.

Dit staat garant voor een snelle, kwalitatieve en prijsgerechtvaardigde aanpak.

Stone Quality staat u vanaf de ontwerpfase bij en helpt u bij het uittekenen en budgetteren van uw project. Dit volgens de hedendaagse wetgeving en energienorm.

Stone Quality regelt voor u het kluwen van aannemers, architecten, veiligheids- coördinatoren, leveringstermijnen, vergunningen, planning, werfopvolging, materiaalkeuze, enz...

U krijgt van Stone Quality een gedetailleerde offerte met één totaalprijs en een duidelijke deadline. U weet dus op voorhand en met zekerheid hoeveel het u kost en hoe snel de werken zullen uitgevoerd worden.

De zaakvoerder van Stone Quality is uw enige aanspreekpunt waarmee u alles bespreekt. De opeenvolging van de verschillende werken wordt 100% gegarandeerd. Elke werf wordt volledig afgewerkt alvorens met een andere te starten.

U kan zorgeloos op beide oren slapen terwijl uw verbouwingsproject aan een vlot tempo gerealiseerd wordt!

Stone Quality is efficiënt, vakbekwaam en uiterst correct. Zij is voor u de juiste partner voor uw verbouwing, ongeacht de moeilijkheidsgraad ervan.

STONE QUALITY VERBOUWT VOOR U ZOALS ZIJ VOOR ZICHZELF DOET!