Natuursteen & composiet

Geselecteerd materiaal - Fijn maatwerk - Verzorgde plaatsing - Vakbekwaam

Filosofie

Miljoenen jaren zij er nodig om natuursteen te vormen. Elke marmer, graniet of kalksteensoort heeft zijn specifieke eigenschappen zoals de samenstelling, tekening, adering en verwerkingsmethode.

Gezien het duurzame karakter van deze natuurlijke materialen is het zeer belangrijk dat deze grondstoffen op de juiste professionele manier worden verwerkt en geplaatst, dit volgens het enige en aloude principe van 'de regels der kunst'. Stone Quality hanteert deze werkwijze, doorspekt met een doorgedreven passie voor deze producten.

Een jarenlange ervaring zorgt er voor dat B.V.B.A Stone Quality garant staat voor een kordate, professionele en prijsgerechtvaardigde aanpak. De vakbekwaamheid alsook de nodige diploma’s van meester-marmerbewerker zorgen er voor dat Stone Quality voor u de juiste partner zal zijn voor alle vakmanschap in dit domein.

Welke de moeilijkheidsgraad van de uit te voeren werken ook moge zijn, Stone Quality deinst er niet voor terug om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Het absolute motto van de firma luidt als volgt: 'Wij voeren onze werkzaamheden uit als het ware deze voor ons zelf zouden zijn'.